torstai 13. kesäkuuta 2013

Piipun hattu

Sahatut putket, särmätyt palikat + laput


Mallailemassa kattoa, suomennettuna, öö, sovittamassa kattoa

Pysyykö vai ei?

Katto pään päällä. Kiitokset Koivusen Kimmolle kuvista! Ehkä seki jaksaa nyt lukea nää kirjoitukset ku on kuvia tekstin tueksi. :)


Mun ja Petterin työpäivät kohtas taas kun mun piti perjantai aamuna olla omilla asioilla, niin Merilä lisäs Petterin tiimiin mukaan. Oli sata kertaa helpompi hepata paloja kiinni kun joku piti niitä pystyssä. Ei ollu niin älytön värkkääminen. Toki oli mukava kuulla tosi elämän hitsaus tarinoita kun hitsas.


Saatoin taas hieman polttaa itseäni, palikan reuna lepäsi tippumisen seurauksena murto-osa sekunnin reiden päällä, haalari oli samantien tulessa ja tuli reikä. En tuntenu mitään kipua niin en menny katsomaan jäikö jälkeä, mutta näin jälkitarkastelussa huomaan nahan kärsineen pienen kosmeettisen vaurion.


Lappujen aineen vahvuus 1 mm. Saumat on nyt harjattu ja alkuviikosta ne viimeistellään.


 Päittäis vedot ei ollu mun vahvin osa alue tässä työssä, virtaa sai olla tosi vähän ja silti tuntu et mitään ei ehdi tehdä kun menee jo liikaa läpi.

Oli tosi ihanaa hitsata tigin kanssa. Ei olis edes tarvinnu hitsata ympäri mut halusin vain ja ainoastaan sen takia kun se on niin mieluista. Ihailin omia hitsailuja. Hitsaus kappaleena soi "jos mä oisin sun mies".

Reeta <3 TIG. Tuli paljon muistoja syksystä mieleen. Tuossa hommassa on ihan oma tuoksu ja tunnelma.

Tuote valmiina. Piste hitsattiin katto kiinni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti