torstai 30. toukokuuta 2013

Lucky

Tää viikko on menny loistavasti oppimisen kannalta. Aloin tosissani soveltamaan sedän neuvoja juuren tekemisessä ja loppu peleissä onnistuin. Vieläkin välillä tulee ihan pikkuisen vajaata ja välillä sinne ilmestyy jotain kummallisia ryppyjä, mutta Merilän ja Jauhiaisen mukaan ne on pykälien mukaan sallittavia. Sain luvan alkaa hitsailemaan muitakin palkoja. Tämä kaikki onnistuminen on tehny hyväntuuliseksi. Avasin huvin vuoksia Riston pari saumaa ja oon ollu normaalin sosiaalinen. Olen pystynyt rentoutumaan kahvitauolla eikä oo niin älytön tuli hännän alla, ainakaan kovin paha. Pieniä virtapiikkejä lukuunottamatta.

Kroppa on ottanu osumaa normaalia enemmän. Tiistaina nööli tippu kaula aukosta kaulaa pitkin paidan alle ja pyöri rintsikoihin, sulatti reiän liiveihin ja teki kaks ikävää palovammaa. Mulla oli huppu päässä ja napit kiinni. Jos joku tietää miten vastaavalta voi suojautua, olen kiinnostunut kuulemaan. Levyn kulma tippu reidelle, meinas tulla märy, mutta tulikin kipeä mustelma. Yksi levy kaatu jalkapöydälle siihen paikkaan missä on vähiten kenkää. Jostain pölisi silmiin pölyä vaikka en tehnyt mitään. Kuumakin on, hallissa ei ilma vaihdu yhtään ja voin kertoa että selkä on ollu märkänä.

Väli ja pinta palkojen hitsaaminen ei ollutkaan niin vaikeaa kuin luulin, alussa tein täytteistä liian vajaita, jolloin pintakin oli suhteellisen vajaa ja ruma. Merilän ilme kertoi kaiken hänen nähtyään ensimmäisiä kokonaan hitsattuja kappaleita. Ei ihan heti saanut sanaa suustaan, sanatonta viestintää parhaimmillaan. Käytiin kehitys keskustelu, sain siitä paljon vinkkejä ja loppusissaan alkoi sujumaan, kunhan malttoi täyttää kunnolla. Pari oon taltannu auki ja pari pientä huokosta siellä täällä, ei mitään hälyttävää. Pitää vielä Mertsin kanssa katsoa yks yhdessä ennen kuin mitään menee kuviin.

Mulla on omia tavoitteita, tänään mun tavoite oli hitsata laki saumasta koe. Valitettavasti jäin tavoitteestani jälkeen. Tässä kohtaa tulee Pelle Miljoonan koska sydän sanoi niin- biisin sanat: tyhmyyden takia oon saanut kärsiä, silti kaiken oli käytävä niin, koska sydän sanoi niin. En kyllä tiiä mikä ihmeen välähdys aiheutti eilen sen, että tein salilla käsi/penkki/selkä treenin. Penkissä piti varmuuden vuoksi tehdä yksi sarja lisää. Talja on mun suuri rakkaus salilla. Viimeiseen sarjaan piti laittaa yks levy enempi, eikä luovuttaa saanut. Punnersin itseni ihan piippuu, kädet meni ihan veltoksi. Mm. edellä mainittujen tapahtumien johdosta en fyysisesti pystynyt hitsaamaan koetta. Päivän ensimmäinen puikko oli tosi vaativa hitsata, kuin olisin koko päivän jo istua kököttänyt hitsaamassa. Vähäkin koordinaatio kyky oli häviksissä, kädet tärräs ja olkapäihin sattu. Erittäin hyvä treeni mut ei ollu ihan loppuun ajateltu toteuttamis ajan kohta. Hitsasin pari ja menin kysymään Merilältä jotain kevyttä hommaa loppu päiväksi. Sain putkea leikattavaksi, muuttujien takia en päässyt sahaamaan mitään ja piirrustuksissa oli kesken eräisyyttä. Oli hienoa oppia asteista uusi juttu, kiitos tästä opettaja Vuoriselle. Huomenna jatkan sitten siitä ja jos käsi nousee olkapäätä korkeammalle, se on voitto! Juu, muistan myös syödä, venytellä ja levätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti