perjantai 12. huhtikuuta 2013

PF BW

Eilinen hyvä hitsauspäivä sai tänään jatkoa. Aamulla meinasin olla vähän kiukkuinen kun näin naisen ulkoiluttavan kahta lassieta ja se jätti niiden tortut siihen tien varteen. Teki mieli mennä sanomaan et saat multa kakkapussin, mut ehdin siinä sekunnin murto-osassa jo kiihtyä sen verran, etten olis sitä asiallisesti pystyny sanomaan. Nollasin tän, onhan sitä joskus itsekkin unohtanu ottaa pussin matkaan.

Tein itselleni vielä kenraalin ennen varsinaista koetta, halusin saada tietää missä mennään tänään. Yleensä aamulla tulee kaikista parhaimmat hitsailut. Oon miettiny et sitä on varmaan sen verran unenpöpperössä, ettei tuu mietittyä yhtään mitään. Kenraali meni hyvin, vaikka toinen levy oli ihan vino. Aloin metsästämään Juria, leiman saamiseksi. Merilä oli lomalla, Jauhiainen kipiänä ja Aarrekangas asioilla. Hassua, ei tuu koskaan sanottua Juria Rebaneksi, kun muita opettajia puhutellaan sukunimeltä. Kaikkien sukunimistä on kyllä erilaisia muunnoksia mm. Mertsi, Jauhis... Jokatapauksessa, kyseinen opettaja löyty poikkeuksellisen nopeasti, pääsin hitsaamaan.

Juuri meni hyvin, lukuunottamatta yhtä aloitusta joka oli mielestäni hieman virheellinen. Kuulin jo mielessäni Jurin sanat: laiska tyttö, huonosti hiottu. Kappale ei kuitenkaan tästä mennyt hylkyyn. Pääly puoleen oon hieman pettyny, en saanu siitä niin tasaista kuin olisin halunnu. Aloitukset tuli tasaisiksi, eikä ollu reunahaavaa. Hitsaamisen ajan kuuntelin jatkuvalla ripitillä soivaa code of the road-kappaletta. Taltattiin se, eikä ollu mitään turhaa siellä, nähtiin yks huokonen. Hyväksytty merkintä siitä tuli ja ihan totaalinen uupuminen sen jälkeen. Ens viikolla aloitan vaakasauman hitsaamisen, sitä en oo ikinä vielä hitsannu millään prosessilla. Nyt rentoutumaan--> rauhallista lenkkeilyä, lukemista ja neulomista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti